3-3 min 89 Knippla
Gult kort: Said, Andreas Ch (Avstängd nästa match)

Laget: Söderman - John P, Kevin, Petter, Zakaria - Erik R, Andreas, Henke - Said, Jompa, Ricky
På bänken: Coach

Knippla börjar bäst utan att skapa några chanser. Vi kommer mer och mer in i matchen och Jompa har en bra chans men får inte in den. Knippla får en hörna där deras spelare får komma omarkerad och nicka in 1-0. Efter enhalvtimme ställer vi om och Jompa frispelar Ricky i en misstänkt offsidepossition (kunde inte se från linjen) och Ricky placerar in 1-1. En stund senare pressar och stressar Said deras vänsterback som slår en bakåtpass mot målvakten men Jompa löser det och hinner före och rundar målvakten och skjuter i mål ur en dålig vinkel.
2-1 i paus där vi kontrollerat spelet andra hälften av halvleken.
I början av andra halvleken slår Zakaria en lång boll upp mot Jompa som kommer förbi försvaret och placerar bollen stolpe in. Knippla tar över matchen och trycker ner vårt lag. Backlinjen nickar undan det mesta men Knippla vinner de flesta andabollarna. Vi har svårt att få till ett anfallsspel men har några halvfarliga kontringar. Knippla får en straff efter en närkamp i straffområdet där Petter är ojust. Söderman går åt höger och bollen åt vänster men en bit utanför. Knippla trycker på men skapar inte så mycket farliga målchanser, vi skapar nästan ingetting. Deras spelare rycker förbi Zakaria som fäller honom inanför straffområdet och alla väntar på avblåsningen men domaren friar. De får en onödig frispark vid mittlinjen och slår den snabbt ut på deras vänsterkant och slår in bollen framför mål där deras spelare kommer först och gör 2-3. I slutminuten gör de ett liknande mål från andra kanten. Surt att tappa poäng i slutminuten men Knippla var värda poäng efter deras andra halvlek.